fake Breitling replika klockor Navitimer 1 B01 Kronograf

I januari släppte Breitling den första nya samlingen med Georges Kern vid rodret. Navitimer 8-samlingen var ... låt oss säga kontroversiell (en eufemism om du frågar mig). Många fans beundrade "den första Breitling som de alltid har haft", men de träffade den stönande fake rolex kumulativ Långa etablerade fans och säger: "Var är drottningens ring? Detta är inte en Navitimer. Ge den här kollektionen!" 43 och 46 Navitimer 1 B01 kronograf med den dubbelriktade roterande randen och linjalen som gjorde Navitimer ... erm, en Navitimer.

SPECIFIKATIONER

Märke: Breitling Modell: 43 och 46 Navitimer 1 B01 kronograf Mått: 43 mm och 46 mm i diameter Fodral: rostfritt stål, tvåfärgat rostfritt stål och guldgult eller guldrött Crystal / Lens: Sapphire Rörelse: Breitling mätare B01 COSC certifierad Frekvens: 4Hz Strömreserv: "Minst" 70 timmar Armband / rem: läder eller polerat stålband Pris och tillgänglighet: $ 8,590 - 21,520 $ beroende på fall

ANALYS

Jag kommer att vara helt ärlig - jag var en del av denna sista grupp som blev chockad av omarbetningen av Navitimer-samlingen. När viskningarna om omarbetning tog sig in i branschen kände jag både spänning och nervositet - särskilt när Georges gjorde min första modell till en av mina favoritmodeller. Och jag måste erkänna att när jag såg dem blev jag djupt besviken över resultatet. Inte klockor kopior har aldrig ens vuxit på mig, vilket är något som Breitling brukar göra. Jag kände att de saknade mycket i aspekterna av det som gjorde en Navitimer så kännbar.

Som sagt, jag har förlåtit dem. Dessa utgivningar lanserades förvånansvärt i morse och jag kunde inte vara lyckligare. Bildspelet är där och den totala kvaliteten på designen förmedlar den ursprungliga Navitimer-glans, men lägger helt enkelt till en modern och elegant look till en verkligt ikonisk klocka. En sak att notera är att alla modeller har kontrasterande undervalsar som ger en modern panda / omvänd panda modern look till klockor som inte alltid var standard för modellen. Dessutom använder modellerna den nya Breitling-logotypen som utesluter Breitling-vingarna - en kollaps som säkert kommer att komma omedelbart. Dessutom använder klockorna den prisade B01 Caliber Breitling och finns i stål, två nyanser av rödguld och stål och versioner i rött guld.

replica watches
Breitling replica
Breitling replica orologi
fake Breitling
klockor kopior